Assalamualaikum dan Time kasih kerna sudi datang ke blog ini, blog ni diwujudkan pada mulanye adalah utk memuatkan hack blogger yg pernah aku gunakan samaada di blog ini@blog isteriku.. jd lenkali aku xyahla tercari2 lg..selamat berkenalan mari kita berblog..

Norman & Memey

Bukan nk mengumpat atau mengata dua pasangan xbahagia.. tu dier punye pasal la yer..:pingu_35:

tapi masa tgh2 surf internet saya jumpa dua perkara yg berkaitan ngan dua org selebriti ni
:Font24::Font25::Font28::Font23::Font11::Font24: dan :Font23::Font15::Font23::Font15::Font35: yang menarik perhatian saya..nak tau ape dier

saya jumpe game main tendang2 dua org ni, saya dah tendang 2,3kali dah..:pingu_14:
game yg ringkas buat melepaskan tensen atau geram kat diorang..kalau nk main sila kan main kat bawah..

tendang norman



tendang memey


jumpe kat cuiit


~orang yang comel sentiasa meninggalkan komen~

6 komen:

sheik berkata...

buat suspen je..ingatkan ada lagi bahan panas tentang memey n mamann...comel rr nantang itang tuh...wat cam mana ek fyzue...

fyzue berkata...

haha..jupo maso tgh surf. :D
nati kawe update utk pingu itam 2, leni demo guna hokni dlu la http://fyzue.via.my/2008/12/masukkan-smiley-dalam-blogger.html

cik afeera berkata...

=)) gile besh memaen ngan mnatang neyh =)) =)) =))

eriey berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
fyzue berkata...

maen la puas2 cik afeera yee.. b-(

Cik Angah berkata...

wah!!!!! highscore 19632 angah yg buat..sepak teranjang norman..dush2 :))

Catat Ulasan

Pos Berkaitan :